ET NYTT KONSEPT FOR FRISØRSALONGER

  • Eksklusive salongprodukter
  • Ingen oppsøkende selgere på salongdøra
  • Gratis online-kurs
  • God rabatt – høy fortjeneste

Bestill varene dine online og hold kontakt med våre kunde-rådgivere via internett, Skype, Facetime eller mobil.

 

MARKEDETS BESTE FORTJENESTE

Vi mener at salonger skal slippe å måtte konkurrere på pris med Internett-butikker som ofte kan tilby svært lave priser på hår- produkter.
Derfor har vi i våre veiledende priser allerede beregnet 20 % rabatt til alle våre kunder – uavhengig av om du er en stor eller liten salong. Vi gir også alle kunder minimum 50 % fortjeneste ved salg av våre produkter.

I tillegg får salongen din en bonus på det totale varekjøpet gjennom et år.

 

GRATIS ONLINE-KURS

Alle våre kunder vil ha tilgang til Gorgeous Academy der vi blant annet streamer kurs live gjennom Facebook og YouTube.
Du og dine ansatte kan streame kursene våre direkte slik at dere også får mulighet til å stille spørsmål til kursholderne underveis. Alle kurs blir også tilgjengelig i opptak.
Slik sparer du tid og reisekostnader, samtidig som du sikrer at du og dine ansatte får tilgang til det siste av det siste – enten du bor i Oslo, Bergen eller Kirkenes.

 

FAMILIEEID SELSKAP MED KJÆRLIGHET TIL FRISØRER

Gorgeous Londons grunnleggere og eiere har jobbet i frisørbransjen gjennom tre generasjoner i over 60 år. Våre produkter er utviklet av engasjerte frisører med en kjærlighet til bransjen, og som forstår profesjonelle salongbehov – også internasjonalt.

Gorgeous London er luksuriøse hårprodukter med stilren og moderne design. Serien er utviklet av kreative og nyskapende frisører og stylister og laget for maks ytelse med kun de beste ingrediensene. Uten parabener, ikke testet på dyr!

 

BESKYTTET MOT INTERNETT-SALG

For oss er det viktig å beholde eksklusiviteten til produktet, derfor beskytter vi Gorgeous mot Internett-salg. Våre produkter er kun tilgjengelig hos profesjonelle frisørsalonger eller gjennom Gorgeous` offisielle nettbutikk.

I nettbutikken vår skal prisene reflektere salongprisene, og i tillegg kommer frakt. Det betyr at produktene alltid vil være billigere i din salong enn hos oss.

EKSKLUSIVE INTRODUKSJONSPAKKER FOR FRISØRSALONGER

Ta kontakt med oss og få et fantastisk tilbud på en testpakke eller en intropakke til salongen din. Små og store salonger har forskjellige behov, og vi har tilpasset oss slik at vi skal være tilgjengelig for alle. For oss er ingen for liten og ingen for stor.

Vi ønsker seriøse og profesjonelle frisørsalonger velkommen til å bli en del av Gorgeous-familien.

 

KUNDESERVICE 24/7

Bestill varer direkte på www.gorgeouslondon.no!

Der kan du holde deg oppdatert på våre produkter, nyheter, kampanjer, lager- og ordrestatus.

Har du noen spørsmål?

Kontakt vår norske kundeservice via kontaktskjema, tlf 960 06 770 eller epost post@gorgeouslondon.no

Vi holder åpent 24/7!