ET NYTT KONSEPT FOR FRISØRSALONGER

  • Eksklusive salongprodukter
  • Ingen oppsøkende selgere på salongdøra
  • Gratis online-kurs
  • God rabatt – høy fortjeneste

Bestill varene dine online og hold kontakt med våre kunde-rådgivere via internett, Skype, Facetime eller mobil.

 

FAMILIEEID SELSKAP MED KJÆRLIGHET TIL FRISØRER

Gorgeous Londons grunnleggere og eiere har jobbet i frisørbransjen gjennom tre generasjoner i over 60 år. Våre produkter er utviklet av engasjerte frisører med en kjærlighet til bransjen, og som forstår profesjonelle salongbehov – også internasjonalt.

Gorgeous London er luksuriøse hårprodukter med stilren og moderne design. Serien er utviklet av kreative og nyskapende frisører og stylister og laget for maks ytelse med kun de beste ingrediensene. Uten parabener, ikke testet på dyr!

BESKYTTET MOT INTERNETT-SALG

For oss er det viktig å beholde eksklusiviteten til produktet, derfor beskytter vi Gorgeous mot Internett-salg. Våre produkter er kun tilgjengelig hos profesjonelle frisørsalonger eller gjennom Gorgeous` offisielle nettbutikk.

I nettbutikken vår skal prisene reflektere salongprisene, og i tillegg kommer frakt. Det betyr at produktene alltid vil være billigere i din salong enn hos oss.

 

KUNDESERVICE

Bestill varer direkte på www.gorgeouslondon.no!

Her kan du holde deg oppdatert på våre produkter, nyheter, kampanjer, lager- og ordrestatus.

Har du noen spørsmål?

Kontakt vår norske kundeservice via kontaktskjema

Gorgeous London er luksuriøse hårprodukter med stilren og moderne design. Serien er utviklet av kreative og nyskapende frisører og stylister, og laget for maks ytelse med kun de beste ingrediensene. Uten parabener, ikke testet på dyr!

KONTAKT OSS
Kundeservice: 800 84 944
info@headbrands.no

Åpningstider: Man-tor: 08:00-16:30 Fre: 08:00-14:00