me&gorgeous - affordable LUXURY

Individuelle, diskret, luksuriøse hårpleieprodukter inspirert av moderne britisk kultur. Utmerrker seg med raffinert luksus, en tidløs smak av sjarm, kombinert med en nydelig emballasje og nyskapende design. Utviklet av fremtidsrettede frisører, og konstruert for gi ytelse med kun de beste ingredienser.

ET NYTT KONSEPT FOR FRISØRSALONGER

  • Eksklusive salongprodukter
  • Ingen oppsøkende selgere på salongdøra
  • Gratis online-kurs
  • God rabatt – høy fortjeneste

Bestill varene dine online og hold kontakt med våre kunde-rådgivere via internett, Skype, Facetime eller mobil.

 

FAMILIEEID SELSKAP MED KJÆRLIGHET TIL FRISØRER

Gorgeous Londons grunnleggere og eiere har jobbet i frisørbransjen gjennom tre generasjoner i over 60 år. Våre produkter er utviklet av engasjerte frisører med en kjærlighet til bransjen, og som forstår profesjonelle salongbehov – også internasjonalt.

Gorgeous London er luksuriøse hårprodukter med stilren og moderne design. Serien er utviklet av kreative og nyskapende frisører og stylister og laget for maks ytelse med kun de beste ingrediensene. Uten parabener, ikke testet på dyr!

 

BESKYTTET MOT INTERNETT-SALG

For oss er det viktig å beholde eksklusiviteten til produktet, derfor beskytter vi Gorgeous mot Internett-salg. Våre produkter er kun tilgjengelig hos profesjonelle frisørsalonger eller gjennom Gorgeous` offisielle nettbutikk.

I nettbutikken vår skal prisene reflektere salongprisene, og i tillegg kommer frakt. Det betyr at produktene alltid vil være billigere i din salong enn hos oss.

 

KUNDESERVICE 24/7

Bestill varer direkte på www.gorgeouslondon.no!

Der kan du holde deg oppdatert på våre produkter, nyheter, kampanjer, lager- og ordrestatus.

Har du noen spørsmål?

Kontakt vår norske kundeservice via kontaktskjema, tlf 960 06 770 eller epost post@gorgeouslondon.no

Vi holder åpent 24/7!